Бажання
Додайте товари до списку бажань
Мій кошик

Пляжні сукні та парео

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

До колекції пляжного одягу від нашого бренду окрім різноманіття купальників входять сукні, парео, комбінезони. Пропонуємо великий вибір якісного пляжного одягу, виготовленого з легких матеріалів. У нас за доступною ціною ви можете купити пляжні сукні різної довжини та оригінальні сукні парео, які стануть гарним доповненням для купальника.

Різноманіття пляжного одягу від BEZBRENDU

Створюйте стильні літні образи на відпочинку, використовуючи пляжний одяг нашого бренду. Ми пропонуємо великий вибір літніх пляжних суконь різних фасонів. Одні з найпопулярніших літніх варіантів – довгі або короткі обтягуючі сукні з віскози. Вони виглядають елегантно, підкреслюють жіночність фігурі, зручні та комфортні, дозволяють шкірі дихати. У нашому каталозі представлені довгі пляжні сукні з боковими вирізами, які підходять не лише для відпочинку, а й для створення міських образів.

Пропонуємо великий вибір коротких пляжних суконь білого, чорного, рожевого та інших кольорів. Короткі сукні без рукавів виготовлені з жатого матеріалу. Вони мають актуальний дизайн, вирізи на талії, ідеально сидять на фігурі.

Замість звичайного парео пропонуємо пляжні сукні парео. Це дуже легкі, комфортні сукні з невагомого напівпрозорого матеріалу. Таке парео доповнить роздільний купальник та завершить образ. Пляжне парео у вигляді сукні шиємо у двох кольорах – чорному та сірому. Обидва варіанти універсальні, легко комбінуються з купальниками різних відтінків та різноманітним літнім взуттям.

Гарна альтернатива літній пляжній сукні – комбінезон. Пропонуємо кілька моделей легких та зручних комбінезонів з короткими шортами та довгим рукавом. Вони виготовлені з приємної на дотик натуральної тканини. Комбінезон чудово поєднується з купальником та літнім взуттям, стилізувати його можна за допомогою актуальних аксесуарів, створивши оригінальний та трендовий образ для відпочинку.  

Пляжні сукні та парео з якісних матеріалів

Для виробництва пляжних парео, комбінезонів та суконь використовуємо натуральні й синтетичні якісні матеріали. Одяг виготовляється зі зносостійких простих у догляді тканин, які забезпечують виробам ідеальну посадку, впродовж тривалого терміну експлуатації зберігають привабливий вигляд, правильну форму та яскравість кольорів.

Для виготовлення пляжних жіночих суконь, які повністю обтягують тіло, використовуємо віскозу. Це легка, еластична, міцна та зносостійка тканини. Матеріал приємний на дотик, довго зберігає яскравість відтінків, не втрачає колір після багаторазового прання. Віскоза гіпоалергенна та безпечна. Матеріал добре пропускає повітря, досить швидко сохне, у сукнях з віскози комфортно у літню спеку.

Пляжні жіночі парео у вигляді суконь виготовляємо з синтетичного сітчастого матеріалу. Використовуємо легку тканину, яка максимально швидко сохне. Матеріал досить міцний, довго зберігає привабливий вигляд, не потребує особливого догляду.

Короткі сукні вільного крою виготовлені з шифону. Це тонкий матеріал з бавовни, який має дихаючі властивості, забезпечує оптимальну теплорегуляцію тіла та комфорт у спеку. Шифон досить міцний та стійкий до розривів, речі з цього матеріалу служать довго, не втрачаючи властивостей.

Короткі пляжні сукні для жінок, які обирають максимально відкриті фасони, виготовлені з біфлексу. Тканина з синтетичних волокон має чимало переваг. Матеріал дуже м’який, еластичний та легкий, проте зносостійкий і міцний, його складно порвати. Біфлекс гарантує ідеальну посадку, сукня з цієї тканини повністю повторює контури тіла, не сковує рухи. Матеріал пропускає повітря та дуже швидко сохне. Біфлекс часто використовується для виготовлення купальників, адже цей матеріал легко фарбується та довго зберігає кольори попри експлуатацію у воді та під прямими сонячним промінням.

Легкі літні комбінезони виготовляємо з мусліну. Тканина міцна, проте тонка та легка. Комбінезон з цього матеріалу комфортний у спеку.

Купивши пляжне парео або сукню нашого виробництва, ви отримуєте виріб, який досить просто підтримувати у гарному стані. Щоб ваші речі прослужили довше та не втратили привабливість, дотримуйтесь кількох простих правил догляду:

  • Обирайте ручне прання або машинне на делікатному режимі при температурі 30ºС.
  • Для прання використовуйте засоби, які не містять вибілюючих речовин.
  • Сушіть речі при кімнатній температурі.

Після купівлі купальника рекомендується випрати його у холодній воді, щоб колір краще ввібрався у тканину.

Купити жіночі пляжні парео та сукні за доступними цінами

Обирайте якісний літній одяг від BEZBRENDU та за доступними цінами збирайте свій ідеальний пляжний гардероб. Одяг нашого виробництва виготовлений з екологічних матеріалів. Розробляємо правильний крій, який підкреслює переваги фігури, шиємо речі для всіх типів фігури, використовуємо завжди актуальні та популярні фасони.

Пропонуємо широку розмірну сітку. Детальніше з параметрами кожного розміру можна ознайомитись на сторінці товару. Гарантуємо відповідність виробів зазначеним параметрам.

Кілька причин замовити парео, комбінезон або стильну пляжну сукню в інтернет-магазині BEZBRENDU:

  • Різноманіття фасонів та відтінків. Актуальний та універсальний одяг, великий вибір трендових моделей.
  • Міцні, зносостійкі матеріали, прості у догляді.
  • Правильний крій та ідеальна посадка.
  • Доступна ціна на всі товари від виробника.
  • Швидка обробка замовлень, відправлення товарів впродовж кількох днів.

До пляжного парео накидки або сукні обирайте стильний купальник у нашому каталозі. Шиємо суцільні та роздільні купальники, можна окремо замовити топ та плавки для створення оригінальних пляжних комплектів. Виготовляємо якісні та зручні купальники різних розмірів з матеріалу біфлекс.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.